Lekkie i bezglutenowe CIASTKA RYŻOWE
Jeśli mąkę pszenną zastąpimy ryżową, cukier miodem albo stewią, a masło olejem kokosowym - otrzymamy lekkostrawne ciastka ryżowe, które nie dość, że zaspokoj...
![alebar](https://wykop.pl/cdn/c3397992/alebar_MUls4M7EJX,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 20
Jeśli mąkę pszenną zastąpimy ryżową, cukier miodem albo stewią, a masło olejem kokosowym - otrzymamy lekkostrawne ciastka ryżowe, które nie dość, że zaspokoj...
Komentarze (20)
najlepsze
Denerwuje mnie jednak wierzenie w blogowe teorie nie mające żadnych podstaw.
Dla osób z wyimaginowaną nietolerancją glutenu polecałbym jedzenie codziennie 4 łyżek ziemi okrzemkowej.
Im polecam obejrzenie tego filmu: https://www.youtube.com/watch?v=aUH9La0gP6I
Też nie jestem za udawaniem celiakii, ale niestety niektórzy naprawdę źle się czują po glutenie... Mają bóle brzucha, biegunki... I to nie są wyimaginowane głupstwa, tylko realne i bardzo utrudniające życie objawy choroby.
Pozdrawiam i dziękuję za informacje :)
Wtedy wszystkie cipki podpinające się pod jakże szumny tytuł 'bezglutenowcy' zginą od rozwalenia narcystycznego ego.