Ale w czym problem? Mięso z psa smakuje tak samo jak z sarny czy innego zajączka. Różnica jest taka, że wietnamska kuchnia ma setki różnych przypraw, które niekiedy w Europie kosztują więcej niż sól i pieprz, a i smakują inaczej, a to z tego względu, że świeże, po paru dniach transportu do Europy, nie nadają się do spożycia. Dlatego je proszkują.
Mięso z psa smakuje tak samo jak z sarny czy innego zajączka
@pajlott: Wołowina smakuje i pachnie zupełnie inaczej niż wieprzowina czy kurczak. Mam uwierzyć, że mięso drapieżnika smakuje tak samo, jak przeżuwacza? ;)
Komentarze (99)
najlepsze
@pajlott: Wołowina smakuje i pachnie zupełnie inaczej niż wieprzowina czy kurczak. Mam uwierzyć, że mięso drapieżnika smakuje tak samo, jak przeżuwacza? ;)