@hazer8: Oczywiście, ponieważ na zdjęciu jest Liam Nesson, światowej sławy krytyk literacki, nagrodzony dwoma pokojowymi Nagrodami Nobla w dziedzinie astronautyki
@morghul: ogólnie lepiej nie ryzykować, naplują ci do jedzenia, albo coś innego zrobią.. jak się chce komuś zwrócić uwagę np. kelnerowi to najlepiej zawsze po, nie przed ;)
WOW. Widać, że Ameryka! Akurat wczoraj oglądałem Cejrowskiego który właśnie mówił, że w Ameryce sprzedawcy są dumni ze swoich produktów i zawsze można zwrócić jak coś Ci się nie podoba albo nie smakuje.
Czekam na odważnego który spróbuje to zrobić w Polsce a potem da radę to zjeść ;-) Nie chcę wiedzieć co mu dodadzą ;-)
A tak serio jestem w wielkim szoku, że dali radę zrobić w podobnym stylu kanapkę jak
@Turysta10: uda się uda bo to nie jest problem, po prostu kierownik zmiany kazał wrzucić podwójną porcję dodatków i ułożyć to ładnie, problem w tym, że gdyby każdy tak wracał i zwracał do poprawienia swojego hamburgera to kolejki były by 2x dłuższe a i pewnie w końcu ceny by skoczyły bo za dużo składników schodzi
@Turysta10: Powie Ci np. gość, że dostał za mało sosu, albo za mało sałaty, banialuki, ale zawsze dostaje nową kanapkę. Kiedyś gościu przyszedł mówi, że we frytkach za nie całe 5 zł ma włos, długo, co było małe możliwe bo na zmianie nikt nie miał takich włosów, ale ok, śmiesznie, że gość mówił do tego, że chce za to wieśmaca za ok. 10 zł bo już nie ma ochoty na
Bułka Big Mac, która wygląda tak jak na reklamie, była tostowana zbyt krótko, co kwalifikuje się do reklamacji. ( ͡°͜ʖ͡°)
Właściwie stosowana bułka zgniecie się pod ciężarem mięsa, może gdyby macdonaldowe pieczywo nie składało się głównie z powietrza i cukru, to mogliby robić porządne hamburgery, jak u pani Grażynki w szkolnym sklepiku.
Komentarze (138)
najlepsze
Wydaje mi się, że kluczem jest to w jaki sposób będziesz się domagał 'korekty' zamówienia.
Gość z filmiku podchodzi do obsługi z uśmiechem i stara się
Zalezy czy trafisz na korporacyjny lokal czy franczyze. Franczyza cie faktycznie zleje, ale u korpo masz szanse.
Czekam na odważnego który spróbuje to zrobić w Polsce a potem da radę to zjeść ;-) Nie chcę wiedzieć co mu dodadzą ;-)
A tak serio jestem w wielkim szoku, że dali radę zrobić w podobnym stylu kanapkę jak
Właściwie stosowana bułka zgniecie się pod ciężarem mięsa, może gdyby macdonaldowe pieczywo nie składało się głównie z powietrza i cukru, to mogliby robić porządne hamburgery, jak u pani Grażynki w szkolnym sklepiku.
btw 2 razy byl w burgerkingu