Gotuj z Wykopem: Oponki serowe
![](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_SYFR7lhMT1Ea4pFxDBEqXdgSj4Y0zqfd,w300h194.jpg)
Omnomnomnomnom, wykopowe łakomczuchy, wyłazić z nor, rozgrzewać olej i do roboty! I uwaga, hasło reklamowe - oponki takie, jakie smażyła wam babcia.
- #
- #
- #
- #
- #
- 62
Omnomnomnomnom, wykopowe łakomczuchy, wyłazić z nor, rozgrzewać olej i do roboty! I uwaga, hasło reklamowe - oponki takie, jakie smażyła wam babcia.
Komentarze (62)
najlepsze
Moja ta, którą kojarzę dobrze- zmarła jak miałam 5 lat. Pamiętam tylko bajki na wielkiej puchowej kołdrze :) A druga, którą pamiętam bardzo dobrze, ponieważ niedawmo zmarła, właśnie mnie nie lubiła. W sumie nie lubiła to chyba mało powiedziane, ale to nieważne ;) W każdym razie chciałabym móc mieć fajne wspomnienia związane z kuchnią babci- pozostaje się cieszyć tylko z tego, że podobno Mama gotuje tak samo, wszyscy z rodziny
Za to ja bede super gotujaca babcia i moje wnuki beda mnie odwiedzac codziennie, zeby zjesc obiadek u babci :p
Komentarz usunięty przez moderatora
http://resources2.news.com.au/images/2012/08/23/1226330/910222-anders-behring-breivik.jpg
chruściki, pączki tylko tak się smaży
@kasiknocheinmal: Smalec jest lepszy, a od smalcu wytopione sadło (nie mylić ze słoniną), ale to tylko dla tych którzy mają opcję "bicia świniaka".
... czemu muszę być na diecie ;(
W Krakowie był? Obwarzanka widział? Obwarzanek wygląda tak.