Wpis z mikrobloga

Pewnie nikt nie chce, ale wkrótce święta i warto wyjąć chipsy i batony i położyć sobie pod małą choineczkę. że niby ktoś dał prezent ;) Więc też się zabawię w małe #rozdajo i wylosuję jakąś osobę z plusujących (wiem, że tego wiele osób nie lubi, ale ostatnio dałem coś ambitniejszego i był klops). Taka metróweczka, dodaję zdjęcie dokładnie jak wyszło w pełnym słońcu (choinka jest nieco ciemniejsza, ale światło dawało;p) Można zamienić na taką z końcami zielonymi lub złotymi. To jest metróweczka, więc wszędzie wlezie ;)

PS wrzucam jeszcze raz, bo wcześniej załadowałem złe zdjęcie.
v.....o - Pewnie nikt nie chce, ale wkrótce święta i warto wyjąć chipsy i batony i po...

źródło: comment_5MOTGRDDwpijWRdhyvHv17XnVUIDiUMa.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_wons: Najładniejsze są 1,2m, a takie metrówki dla mirków mogę po 35zł sprzedać, może i 30 jakbym się spiął, czyli mniej więcej na zero jestem. Tylko ostatecznie i tak z przesyłką nie wychodzi super ta obniżka ;) Niemniej jeśli komuś zależy na jakości to może do mnie walić w ciemno. Opłaca się przy dużych, bo taka 2,2m u mnie x2 tańsza niż market i 3x gęściejsza i ładniejsza. Takie realia
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: Mam tego tyle na magazynach, że mogę sprzedawać nawet w styczniu ;p Problem jest taki, że im bliżej grudnia tym mniej będę miał czasu na specjalną "kontrolę jakości" dla mirka, czyli wysłanie towaru super. Niemniej znajdzie się jak trzeba ;) Chcesz to masz.
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: stały na wszystkie 25zł. Wysłałem kilku mirkom w cenie 30zł za wysyłkę, ale dopiero teraz wykupiłem sobie jakiś pakiet na detal i mam 25. Możliwe, że w listopadzie uda się zbić do 15zł, ale póki co warunki umowy mi nie pasują, za dużo wysyłek muszę gwarantować, a jak pisałem nie zajmuję się detalem.
  • Odpowiedz
@vivo: ładne te Twoje choinki. Sprzedajesz je na detalu i do sieci LKA? Nie szukasz kogoś, kto za uczciwą prowizję pomógłby Ci je opchnąć u większej grupy klientów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz