Aktywne Wpisy
koala667 +301
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +6
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
c:\windows\WinSxS
prawie 10GB zajmuje :|
BTW.
Ostatnio miałem w rękach laptopa z Vistą na pokładzie i przypomniałeo mi się skąd wziął się dowcip pt. "ile miejsca zajmie Windows Vista?"
W sumie zainstalowałem ją jakieś dwa tygodnie po wypuszczeniu oficjalnej wersji i mam do tej pory.
Najzwyklejszy pendrive+ zwykły HDD to już czasy ponizej 25 minut (a pewnie z 15). A dvd to memła i memła w nieskończoność...
spróbuj sobie kiedyś ;)
dodatkowy profit jest taki, że kasujesz potem z pendrive'a plik /sources/ei.cfg i masz wszystkie wersje siódemki do wyboru ;)
Bez tego pliku instalator zwyczajnie pyta co zainstalować.