Aktywne Wpisy
WielkiNos +65
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Uuroboros +349
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
Jaka jest rekomendowana dzienna dawka takich soków przez WHO
Kto postanowił zrobić w Internecie mały wiral w celu #ociepleniawizerunkusokow?
Mirki... ! Pomożecie?
INFOGRAFIKA
#ciekawostki #soki #szklankawitamin #wiedza #zdrowie
Ps. Źródłem są dane z: http://www.who.int/en/
Pełna bibliografia wkrótce na stronie.
To tak jakbyś napisał "Źródłem danych jest
Gdyby była jakaś stosunkowo dobra alternatywa w sokach sklepowych.. Te jednodniowe są dość drogie.. Innych praktycznie brak.
Gdyby dało się wyciskać sok bez brudzenia całej
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Cukier, a konkretnie fruktoza - gorszy cukier niż sacharoza ze ze wzgledu na szlak metaboliczny.
2. Sama forma pożywienia - płynna, co nie jest najlepszym rozwiązaniem dla organizmu. Jeśli nie wierzysz, to przez jeden dzień jedz same płynne produkty. Dostaniesz pięknych perturbacji. Do picia służy woda, nic innego.
3. Soki sklepowe to syf ze względu na dodatki,