Wpis z mikrobloga

ale dziś gniłem z try hardów. zrobiło się dość chłodno, więc ludzie powyjmowali szaliki z szafy (nic dziwnego w sumie). absolutnie każdy kto był ubrany w jakieś śmieszne brogsy, marynarki i wszystko inne co mogłoby znaleźć się pod tagiem #ubierajsiezwykopem czy tam #modameska (już nie pamiętam gdzie postujecie to śmieszne marynatki i koszule) miał ten szalik źle zawiązany. serio, śmiesznie to wygląda jak ktoś się stara mocno, a nie zna elementarnych podstaw xD
  • 8
@Kampala: tak, jest cała masa różnych węzłów na różne temperatury. wiesz, mi nie chodzi o to, że każdy ma tak robić, ale śmieszne jest jak ktoś się mocno stara, a tak naprawdę się na tym nie zna. wtedy efekt jest więcej niż komiczny. i to dotyczy pewnie większość, która udziela się w tym tagu z elegancją
@Im_from_alaska: A mnie trochę śmieszy Twoje aroganckie podejście. Jeżeli już jesteś tym wyedukowanym to nie powinno Cię to ruszać. Wielu ludzi dopiero zaczyna przygodę z ubieraniem się. Spójrzmy prawdzie w oczy - ogół mężczyzn dopiero zaczyna myśleć o tym jak wygląda. Kiedyś byle jaki garniak i mu na wsi klaskali bo Pan. Daj ludziom trochę czasu :) Pozdrawiam :)