Wpis z mikrobloga

Dajcie jej spokój. Nie miała pojęcia jak wjechać na parking, A nie chciała przy tym niszczyć zieleni miejskiej.

Dzwon po kogoś, bo z takim zachowaniem należy walczyć.
  • Odpowiedz
@supremin1: belg, katowice; @Shodan56: są w życiu takie chwile, kiedy nie można wybiec z kartką na ulicę, a świat trzeba oglądać przez szybę. Czasami jest to praca, czasami zwyczajnie pada, a czasami i to i to

@Naciass: SM, powiedzmy, że nie jestem zwolennikiem, a i tak pewnie wszyscy strażnicy oglądali zawaloną kamienicę;

@edi_smooth: @Mamuts: parking bezpłatny przez 2h, pani nie było z
  • Odpowiedz
@diel: Przypamniało mi się takie #coolstory

Znajomi wybrali się gdzieś na imprezę. Szkoda było im zapłacić kilka złotych za strzerzony parking więc zaparkowali gdzieś na dziko. Postanowili nie zamykać auta, bo stwierdzili, że jak ktoś będzie chiał coś ukraść to przynajmniej nie wybije szyby. Wracają i zastają wybitą szybę
  • Odpowiedz
@Qnioo: Znajomemu kulturalnie wycięli uszczelkę i wyjęli szybę (nie pytajta jak, nie wiem). Szybę kupiłby na każdym szrocie za 30 zł, uszczelki całej i nie sparciałej za cholerę nigdzie nie mógł dostać.
  • Odpowiedz
@katinka: Z drugiej strony nie ma co przesadzać z podziałem złodziei na tych poczciwych, którzy włamują się elegancko i tych drugich. To nie jest chłop, który do roboty poszedł i uczciwie zrobił swoje nikomu nie szkodząc, to dalej jest złodziej, tyle że mniej złośliwy. To tak samo, jak z politykami. Można powiedzieć "dobry polityk" i tym samym w dwóch słowach obrazić kogoś, ale nie bardzo.
  • Odpowiedz