Aktywne Wpisy
jmuhha +9
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
jmuhha +12
Wytłumaczy mi ktoś skąd rolnicy mają fury za pół bańki? ( ಠ_ಠ)
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Niestety taka prawda w naszym smutnym kraju.
P------ę ideę, głosuję na PIS. Chce więcej socjalu, więcej dodatków, chce same ulgi, chce przywilejów, chce dodatków za dziecko w wysokości 1000 euro, chce więcej urzędów i urzędników, średniej płacy 10 tys zł, 100 dni wolnych od pracy, i nie chce mieć bogatych znajomych, chce mieć biedaków wokół siebie, d-----ć bogaczom podatek 200% ,zamiast ulic i chodników, chce zabetonowanych rynków, chce festiwali finansowanych z publicznych pieniędzy, chce publicznej szkoły, wiecznie niedofinansowanej, chcę stać w kolejce do specjalisty pół roku, albo w ogóle mogę nie dostawać skierowania od lekarza rodzinnego, chce jednego podręcznika, chce mieszkań socjalnych, pragnę oddawać 90% swojego dochodu, chcę państwowej Poczty Polskiej, gdzie nie wydają znaczków na fakturę. Pragnę tego wszystkiego :D
Żal się robi jak się patrzy na co poniektórych Polaków.
#albundy #swiatwgbundych #polska #polityka #pstoprawda
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora