Aktywne Wpisy
psycha +25
Naszła mnie fala smutku, że zawsze będę sam i jestem już za stary, żeby zmienić coś w swoim życiu.
Zastanawia mnie, czy w okolicach trzydziestki i wyżej, więc wieku dorosłego, czy ludzie potrafią jeszcze zakochiwać się szczerym i czystym uczuciem, czy może to jest już taki wiek, że liczy się tylko zimny bilans zysków i strat, mniej lub bardziej uświadomiony. (Nie mam na myśli romansów, bo te na pewno mogą być bardzo
Zastanawia mnie, czy w okolicach trzydziestki i wyżej, więc wieku dorosłego, czy ludzie potrafią jeszcze zakochiwać się szczerym i czystym uczuciem, czy może to jest już taki wiek, że liczy się tylko zimny bilans zysków i strat, mniej lub bardziej uświadomiony. (Nie mam na myśli romansów, bo te na pewno mogą być bardzo
dlaczego wykopków tak #!$%@? forma "w Ukrainie"? nie rozumiem
Witam. Czy ktoś tutaj wysyła swoje zgłoszenie do udziału w loterii o zieloną kartę? Jak można bezpośrednio wysłać swoją aplikację bez pośredników, bo co sprawdzam strony to jakiś pośrednik, który chce za to pieniądze. Dodatkowo jakiego rozmiaru zdjęcie i w jakiej pozie przygotować?
Ale rady jakieś się przydadzą, także w sumie to piszcie (:
żal panie, a nie land of freedom
Przede wszystkim dobrze powinieneś znać język i pamiętam, że jest tam coś takiego, jak lista zawodów poszukiwanych, które dają większe szanse czy coś.
- Unikaj posrednikow (bo to zdziercy i czesto nie maja pojecia co robia)
- Nie sugeruj sie za bardzo forami internetowymi bo tam ludzie czesto pisza straszne bzdury. Jak zaczniesz to czytac to bedziesz jeszcze glupszy niz byles (wiem z wlasnego doswiadczenia)
- Twoim najlepszym przyjacielem sa strona ambasady i uscis.gov Tam cala procedura jest opisana krok po kroku i tego sie trzymaj.
- Wiem ze malo przystepnie
https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx