Wpis z mikrobloga

@maze: lawl, mam nadzieję, że nie traktujesz tej porady poważnie =p. Rozumiem, że masz jakiś swój powód, ale ogólnie zachód Europy lepiej wypada obecnie pod względem emigracji.

Przede wszystkim dobrze powinieneś znać język i pamiętam, że jest tam coś takiego, jak lista zawodów poszukiwanych, które dają większe szanse czy coś.
@maze: Kilka rad:

- Unikaj posrednikow (bo to zdziercy i czesto nie maja pojecia co robia)

- Nie sugeruj sie za bardzo forami internetowymi bo tam ludzie czesto pisza straszne bzdury. Jak zaczniesz to czytac to bedziesz jeszcze glupszy niz byles (wiem z wlasnego doswiadczenia)

- Twoim najlepszym przyjacielem sa strona ambasady i uscis.gov Tam cala procedura jest opisana krok po kroku i tego sie trzymaj.

- Wiem ze malo przystepnie
@maze: to jest zdecydowanie najprostszy formularz amerykański :) Na stronie są przykłady zdjęć, proporcje, wszystko w pixelach podane... Pośrednicy? Ktoś z tego korzysta? :>
@animuss: wiesz, ja nie miałem czasu w ogóle tego sprawdzić, bo pracuję praktycznie cały czas. Teraz będę miał wolne, więc sobie obczaję. Miałem pytać, ale widzę, że stronka podana przez @mateosza: to to co chciałem.