Wpis z mikrobloga

Czasami chwalę się znajomym swoją wiedzą i coś im wyjaśniam.

Pytają się mnie, łoo skąd ty to wszystko wiesz?

Mówię, że hehe od znajomego, a tak naprawdę to od ludzi mirko, ale tego nie mogę im powiedzieć :(

#eksperci na #mirko
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 115
@Sudokuu: pamiętam, jak mój chłopak chwalił się różnymi anegdotkami, to myślałam, że jest człowiekiem wielu zainteresowań, że na własną rękę wyszukuje takich informacji... a potem pokazał mi wykop i wszystko to znalazłam tutaj xD @Vorland
  • Odpowiedz
@melololonn: tak jak wczoraj oglądałem wiadomości z rodzicami. Każdy temat był parę dni temu na głównej i do każdego musiałem im przedstawiać rozwinięcie i wytłumaczenie jak.sprawa wygląda w rzeczywistości
  • Odpowiedz
@Vorland: Musisz zerwać kontakty z cieniasami na głównej. Też kiedyś miałem bordo, ale pewnego poranka stanąłem przed lustrem, popatrzyłem na wrak człowieka, którym się stałem. Tego dnia wiedziałem, że trzeba gdyby kózka nie skakała to niech żyje bal.
  • Odpowiedz
@Vorland: robisz to tak: usuwasz konto, klikasz na link z maila, logujesz się następnie i jesteś pomarańczowy poza rankingiem. Jeżeli nie zalogujesz się w ciągu miesiąca, to kasują ci konto. Mi powrót do bordo w taki sposób zajął 3 tygodnie XD
  • Odpowiedz