Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +135
kto ogląda ten nad serial za czasów dzieciństwa? #nostalgia mocno kiedy czekało się do czwartku żeby oglądnąć co tydzień jeden odcinek teraz mamy wszystko na #netflix mimo lat dalej czuć vibe!
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
źródło: temp_file6644975251052220965
Pobierz
lunaexoriens +80
Gdyby typiara nie była sławna, nawet byście na nią nie spojrzeli. Twarz i figura młodego chłopaka.
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
źródło: emma_watson_loverz_448877118_837646871614905_370825404474527084_n
Pobierz

Dla osób które zakupiły Paragon NTFS 11 jest darmowy upgrade do 12. Licencja przychodzi na skrzynkę mailową podaną przy rejestracji.
BTW Paragon chodzi najszybciej z dostępnych sterowników NTFS na OSX. Do tej pory miałem NTFS-3G i Tuxterę(trial), a teraz od dłuższego czasu Paragona. Przesiadka na ten ostatni odczuwalna na plus motzno. Można śmiało podpinać nawet dyski systemowe z Windowsem - nic nie popsuje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Za to odradzam podpinanie dysków HFS pod Windą - to zawsze źle się kończy ( ͡° ʖ̯ ͡°) ZAWSZE.
A ja prawie wywaliłem maila od nich bez czytania, ale nie miałem czasu jak rzuciłem okiem na skrzynkę z telefonu ;)
Dzięki!