Aktywne Wpisy
karetpoker +14
#polityka
Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć, co Kolacja 13 października wyczynia.
Zanim zaczniecie, prostsze wykopki, na to odpisywać "sz matecki won" albo "słychać wycie", to apeluję, zastanówcie się najpierw.
Jak można sobie bredzić, że jedna z Izb SN "nie jest sądem"? Nikt tak nie stwierdził. Nawet TSUE (które nie ma w tej sprawie nic do gadania).
Jak można sobie decydować, że ten to normalny sędzia, a tamten to plugawy neosędzia i
Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć, co Kolacja 13 października wyczynia.
Zanim zaczniecie, prostsze wykopki, na to odpisywać "sz matecki won" albo "słychać wycie", to apeluję, zastanówcie się najpierw.
Jak można sobie bredzić, że jedna z Izb SN "nie jest sądem"? Nikt tak nie stwierdził. Nawet TSUE (które nie ma w tej sprawie nic do gadania).
Jak można sobie decydować, że ten to normalny sędzia, a tamten to plugawy neosędzia i

hlebak +71

#kontrolaschowkow
slack.com
( ͡º ͜ʖ͡º)
- Tape
• Czas dostawy Twojego zamówienia: za 1 godz. 14 min, o godz. 13:33
Oświadczam, że pierwszy w życiu #cydr wypiłem w wieku 12lat (czyli ponad 15 lat temu). A było to tak:
#coolstory
Jako pierwszy eksperymentalny rocznik ustawy wprowadzającej gimnazjum zostałem oddelegowawny z domu rodzinnego na wsi do dziadków w mieście. Przez dosyć długi czas byłem wyalienowany i nie miałem żadnych znajomych na blokowisku (jak zwykle to bywa w przypadku przeniesienia wieśniaka ze środowiska naturalnego do miasta). Miałem za to kilku wrogów,