Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +12
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
1. Jesli jest w plusie moze przez sms przelac Ci troche kasy raz w miesiacu.
2. Moj tato wysyla smsy do rmffm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Qzik: O GURWA.
to sie ladnie w #!$%@? #!$%@?ł. 4 lata...
przelewac z konta na inne nie moze, wiec zostaje wrzucenie jakiejś aukcji na allegro i sprzedawanie kodów. ale wiecej niz 60-70% nie odzyska, nawet jakby całą kasę sprzedał.
były też stronki gdzie wysylales jakies smsy za 30zł chyba i czesc tego ci wracala na konto, ale to chyba bliżej 30% odzysku było.
generalnie tą umową stracił pewnie ok