Aktywne Wpisy
koniolizator +37
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#rozowepaski #niebieskiepaski
To chyba kwestia relacji, w jakich dziewczyna jest, z mężczyznami. Mieli ją w dupie, więc ona miała w dupie swój wygląd. Zainteresowała sobą kogoś to zależy jej na ładnym wyglądzie.
Inna sprawa, że czasem laska jest zakompleksiona, nie wierzy w siebie, to nie dba o to jak wygląda. Dopiero partner uzmysłowi jej, że jest fajna
@noczesc: chyba u niektórych rzeczywiście tak jest, tylko potem facet może pomyśleć sobie że ta jest z nim bo ktoś wreszcie się nią zainteresował a nie dlatego, że cos do niego czuje
Poza tym wygląd można łatwo zmienić (zwłaszcza jeśli ma się dla kogo starać to jest motywacja), wydaje mi się, że samym stylem ubierania, fryzurą, makijażem i ogólnie dbaniem o siebie dziewczyna może skoczyć nawet o 2 stopnie w skali.
Dodam od siebie, że sama wiele lat byłam dość niezadbana. Przypadało to na lata gimnazjalno-licealne. Miałam w tym okresie 3 chłopaków łącznie przez 4,5 roku i każdego zdobyłam właśnie w ten sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°) A moje
Chyba cie nie zaskoczyłem?
Ale serio traktujesz dziewczynę jak zwierzątko domowe, które ma ładnie wyglądać i można się pobawić czasem? Albo jal ładny worek na spermę?