Aktywne Wpisy
stormi +32
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
N-Avoie +14
Pytam na poważnie. Uznajecie mnie za nooba, ale ja to muszę wiedzieć.
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
#wykop #apple
The app is being constantly used by you. In my example above, that is precisely the case with Tweetbot.
The app is being used in the background. It could be downloading content, uploading content, using location services or streaming audio. In my example, the Mail app is downloading new emails in the
Trzeba zrobić reinstalacje, pozniej wejść w ustawienia telefonu --> wykop --> powiadomienia --> włącz powiadomienia (pomachaj przełącznikiem, zostaw na ON)
I powinno grać