@przem1771: Ja wiem? :P Mała aktywność przed kompem spowodowana jest problemami technicznymi i to niezłymi --; ja już nie wiem, co mam robić z tym moim Asusem...
@blubi_su: słusznie :) to tak jak mnie nie zależy na rankingach w kurnikach i innych kgs'ach :D
@aleandra: ASUS :D różne jaja mi się działy. wieszał się cały czas, dużo kombinowania, czytania różnych for. ludzie pisali, że serwis im nie umiał pomóc, ja w końcu się domysliłem, że to problem z płytą główną, zasilaniem. niby naprawiłem, ale czasem świruje sam. jak np. włączy się wygaszacz a później coś chcę zrobić to się wiesza na minute. wtedy muszę wyciągnąć zasilanie i poczekać :D btw nie ma co mnie obserwować,
@przem1771: Łączy nas ASUS xD mi też serwis nie potrafi powiedzieć co się dzieje, a mam taki problem, że klawiatura przestaje działać, względnie (rzadziej) myszka... w innych kompach ten sprzęt jest dobry, dobrze chodzi. Ja nie wiem :( ani nie potwierdziła się teza, że komputer spala mi sprzęt, ani nie potwierdziła się teza, że komputer w środku jest tak brudny, że trzeba go wyczyścić... -_-' Może to jest podobny/ten sam problem,
@aleandra: nie znam się na tym ale wątpię żeby to było to. co prawda możesz zainstalować taki program- sterownik do plyty głównej od intela intel rapid storage technology, nie zaszkodzi spróbować
@blubi_su: słusznie :) to tak jak mnie nie zależy na rankingach w kurnikach i innych kgs'ach :D