Aktywne Wpisy
kukold +9
Dalej nic nie rozumiecie? Przerzucają Wagnera na Białoruś i następny "pucz" pojedzie prosto na Warszawę. Maskirowka sprawiła, że nie można już wiązać Wagnera z Rosją, która się odcięła więc art. 5 nie zadziała a z Grodna do Warszawy jest trochę bliżej niż z Rostowa do Moskwy. Dlatego Adrian i Pinokio mieli minę jak kot srający na pustyni. Zamiast zielonych ludzików bez oznaczeń ale z jasnym powiązaniem z Rosją będą ludziki w uniformach
Mieszkanie około 55m2 - wolelibyście duży salon z aneksem i osobną sypialnię, czy mniejszy salon z aneksem, ale za to oddzielna sypialnia i dodatkowy pokój?
Znajomi, którzy byli u mnie w mieszkaniu stwierdzili, że niepotrzebnie sobie zrobiłem dodatkowy pokój i lepiej byłoby zrobić duży salon, bardziej otwarta przestrzeń. No głupio wyszło, ale zawsze chciałem mieć oddzielny pokój do pracy zdalnej/majsterkowania... ale widzę, że nikomu to się nie podoba (╥﹏╥
Znajomi, którzy byli u mnie w mieszkaniu stwierdzili, że niepotrzebnie sobie zrobiłem dodatkowy pokój i lepiej byłoby zrobić duży salon, bardziej otwarta przestrzeń. No głupio wyszło, ale zawsze chciałem mieć oddzielny pokój do pracy zdalnej/majsterkowania... ale widzę, że nikomu to się nie podoba (╥﹏╥
Jaki układ mieszkania lepszy?
- Duży salon z aneksem i osobna sypialnia 29.9% (29)
- Mniejszy salon z aneksem, osobna sypialnia i pokój 70.1% (68)
#ciekawostki #historia #astronomia #krakow