Aktywne Wpisy
Kagernak +237
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +177
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
@Deszcz_kotletow: dziwny przypadek - skrypt sprawdza czy sa nowe powiadomienia i zmienia tytul karty z
Na przykład :
1) Dźwięk
Będę biadolił do końca świata na temat kolorowych oczojebnych niebieskich belek oznaczających płeć; powinna być opcja usunięcia. Jestem pedantem, doprowadzają mnie do obłędu.
Wykop.pl/i/ - przede wszystkim brakuje możliwości edycji, generalnie można to odświezyć, ale sam w sobie jest okej. Grunt, że linia komentarzy już nie jest ucinana - to na wielki plus.
To są dwie rzeczy, które mi nie pasują. Reszta jest okej.
tam jest wyrazny komunikat, ze nie mozna zmienic swojej plci po wybraniu, ale powinno sie da zrobic prosty user script ktory je
Szkoda, że nie ma komunikatu o tym w jak glupi sposób ta pleć jest pokazywana. :)
Co do wykop.pl/i/ większych zarzutów nie mam, wszystkie bugi usuwaliście
Slyszalem, ze powstaje juz do tego dodatek - nie kradnijmy pomyslu :-) Poza tym masz jakas propozyje tego dzwieku? Bo u nas w firmie nie ma ludzi tworzacych
.male { border-bottom: 0px !important; }
.female { border-bottom: 0px !important; }
Ad
1) Wiem, że powstaje, ale moglibyście pomóc może żeby był sprawniejszy ? @kamdz:
1) ale ciezko nam usprawnic cos, czego na oczy nie widzielismy - @kamdz nie zwracal sie tez do nas z prosba o pomoc. Poza tym od strony kodu to bedzie kilka linii (czy sa nowe powiadomienia latwo przechwycic po zmianie tytulu, potem tylko tworzysz SWFa lub inny grajacy obiekt i play) - gorzej, ze wiele osob ma wykop na kilku zakladkach otwarty i kazda z nich zacznie nagle
1) Moglibyście mu podrzucić kilka pomysłów tzn. z jakimi problemami się zmierzy i jak mógłby to rozwiązać @kamdz: może tak być ?
2) No dobrze, z tym można się wstrzymać.
@Ryu: Jeszcze nie jest dopracowany co widać. Działa dobrze czasami.