Wpis z mikrobloga

@anonim1133: @kurvvawszystkozajete: No właśnie problem w tym, ze to nie jest ekran blokady. Ekran jest cały czas wyłączony. Najprościej sobie wyobrazić to jako trzeci stopień :

1) pulpit - wiadomo

2) ekran blokady - włączony ekran, dostęp do informacji i powiadomień + możliwość odblokowania ekranu

3) glance - podstawowe informacje takie jak data, godzina, powiadomienia, pogoda wyświetlające się na wyłączonym ekranie, przesuwając po ekranie nie odblokujesz telefonu.

Funkcja ta w
Użytkownicy smartfonów dzielą się na dwa typy:

1. No, fajny ficzer! Udało się Google/M$/Apple (niepotrzebne skreślić)

2. NO JAK TEGO NIE MAMY/ WASZ SYSTEM JEST DO DUPY ( po czym na siłę będą chcieli udowodnić, ze coś takiego jest nawet jeśli tego nie ma)

I tak

@MonsterNajleprzy: @Warwick:

@TheFriendlyNeighbor: Teraz kumam, czyli też nic nowego w stosunku do Androida ( ͡° ͜ʖ ͡°). Patrzcie, Glance na Samsungu które mam od początku. Chcę Wam po prostu uświadomić, że podniecacie się pierdołami na które użytkownicy Androida nawet nie patrzą w ten sposób. Po prostu to jest.
Pobierz
źródło: comment_N2SkrJ0F6C1GVZSxtaEXlsnqNlDSKbgJ.jpg
@anonim1133: Pisałem Ci juz ze podświetla tylko piksele które tego wymagają. Coś w stylu wygaszacza, pokazuje bdate, notyfikacje itd bez klikania w przycisk powrotu do lock screenu.
@charles-gregoire: nie wiem to sie wypowiem, zapewne fizycznie są dodane białe pixele przez co nie trzeba włączać podświetlania by pokazać przy małym poborze prądu inne informacje niż na ekranie odblokowywania.
@Szymon6457: Przyjżyj się w ciemnym pomieszczeniu, przynajmniej od sgs1 do 3 (4,5 nie posiadam, więc nie wiem jak jest w nowszych amoledach)widać, że czarny nie jest do końca czarny, lecz wpada w takie brązowawe podświetlenie