Wpis z mikrobloga

Siedzę se jeszcze w pracy to Wam powysyłam co na maila służbowego coleżanka ludziom przysyła. Ma niemal 30 lat xD

#bekazchemtrails #teoriespikowe #nwo #truestory #chemtrails #heheszki #humor

Niezła beka.

Mówcie znajomym, rodzinie, ja kupuje maskę dzisiaj..Od wczoraj czuję metaliczny smak w ustach.

Dołączcie na fb do grupy: „Stop chemtrails w Polsce”

A i ważne nie czytajcie niczego na Wikipedii..to wszystko jest opłacone.mają nawet naukowe wytłumaczenie tych smug..dramat

----------------------------------------

I jeszcze to:

http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/neurolog_ostrzega_przed,p1090395786

------------------------------------------

Dołącz na fb do grupy “Stop chemtrails nad Polską” tam jest wszystko..

Zobacz tez to: https://www.youtube.com/watch?v=DkrXjly6Ll0&feature=youtu.be

nejbjeden oj źle się dzieje…trują nas bez kitu, chodzi o depopulacje ludności…słabsi poodpadają;(((

------------------------------------------

Jak to sprzeczności??

nejbjeden przecież we wtorek rozpylalii to nad cała Polską na grupie są zdjęcia zresztą w moim pierwszym mailu tez załączyłam!!!!!!! Mi tez jest trudno w to uwierzyć;(

-------------------------------------------

CEL CHYBA NIE MA ZNACZENIA…ważne jest to że w konsekwencji nas trują;(((

-------------------------------------------

Naukowcy z całego świata nejbjeden, obejrzyj ten filmik trwa 10 minut na końcu masz pokazane to co dzieje się z ludźmi w Stanach..ich pryskają od lat 90tcyh…u nas to wyjdzie za 5-10 lat
  • 7
@neib1: mam 2 followerów tego gówna na fb, obu zablokowałem, kontaktu już nie utrzymuje, bardziej monotematyczni niż jechowi, a do tego codziennie zdjęcia smug kondensacyjnych na tle nieba na tablicy...
@szczepqs: Nie, nie. To korpo jak w mordę strzelił. Po prostu mamy sporo osób z tytułami naukowymi. Mam np. gościa, który ma doktorat z psychaitrii (może to nie jest typowa medycyna, ale jednak pojęcie trzeba mieć ogromne), który jest weganinem i opowiada, że nie musi suplementować witaminy B12, bo ona się sama wydziela w organizmie :)

Owszem wydziela się, ale nie wchłania, bo powstaje w jelicie grubym. Ale co go to