Wpis z mikrobloga

@sierzchula: Na to akurat nie zwróciłem uwagi zbytnio. Ale np. po co 3 skille do rozmowy ? Zamiast po prostu speech ?

Dlaczego dialogi są tak spłycone, że wybiera się tylko temat rozmowy zamiast zadać konkretne pytanie i drążyć jak w Falloutach?
@m00n: aktualnie gram w fallout2, na spokojnie, z notesikiem, planuje podróże żeby na pałę nigdzie nie latać marnując tylko czas, i gra się przyjemnie. Gdzieś niechcący sprzedałem radio Vica, a może mi go dzieciaki ukradły w Den i olałem gościa zostawiając go u slaversów :D Może jak będę przechodził w okolicy to wpadnę go odbić :) Mam ze sobą już barmana i dzikusa, jest wesoło :) Aktualnie przebywam w Broken Hills
@smieszko_pierwszy: mnie się wydaje, że recenzje zawyżane sa własnie za fallout 2. Ja jestem grą zachwycony, ale patrząc obiektywnie, to faktycznie - wasteland 2 nie zasługuje na wiele. Czy niedzielny gracz będzie zafascynowany tym tytułem (taki, który nie miał styczności z falloutami)? Nie sądzę - są bugi i to sporo (u mnie najczęściej podczas walki wariuje kamera), grafika i optymalizacja na tragicznym poziomie itd. Jakby oceniać to jako tytuł, po prostu
@seoama: Ja na pewno dam W2 szanse jeszcze bo podchodzę po raz kolejny żeby zrobić w końcu optymalną drużynę i zaplanować jej rozwój. U mnie gra ma wielkiego minusa za fakt, którym Brian de Fargo zagrał sobie na uczuciach falloutowców i podsycił w nich małe nadzieje na Fallouta w innym świecie i w trochę innym wydaniu. Na tym polu dla mnie totalna klapa. Z kwestii technicznych bardzo denerwuje kamera.