Wpis z mikrobloga

Tutaj czytajcie artykuł i o----------e się wreszcie ode mnie.

część 1: http://i.imgur.com/VNKWn.jpg

część 2: http://i.imgur.com/cQocq.jpg

Nawet nie zdajecie sobie sprawy o wszystkich przekrętach, na jakie musicie łożyć z waszych pieniędzy czy z pieniędzy waszych rodziców. Ciekawe jak to będzie kiedy wy lemingi wreszcie pokończycie te wasze "studia" i tytułem wielce czcigodnego magistra pójdziecie pierwszy raz do pracy, zapłacicie wysokie podatki (o ile będziecie potrafili sami wypełnić PIT-a bez pomocy rodziców), kiedy stracicie pracę bo was szef w--------i na zbity pysk, ciekawe kiedy kupicie własne mieszkanie (o ile kupicie), czy zdacie prawo jazdy i czy będzie was stać na porządny samochód - ciekawe czy używany 10-letni czy nowy z salonu, bo przecież w Polsce tak dobrze się zarabia, ciekawe kiedy zapłacicie pierwszy mandat od policji, ciekawe jak będziecie czuć się gdy będziecie musieli stawić się przed sądem. Ciekawe jak wam to wszystko się uda. Dla was szczytem trudności jest wysłanie pierwszej w życiu paczki w wykopoczcie, a co dopiero reszta. I w ogóle co do paczek to śmieszą mnie ludzie, którzy robią wielką sensację z wysłania paczki/listu na poczcie, jakby to był szczyt szczytów. Ja więcej listów i paczek wysyłam w 1 dzień niż wy przez całe swoje życie.

A teraz uciekam aby być jak najdalej od debili.

Dziękuję.
A.....o - Tutaj czytajcie artykuł i o----------e się wreszcie ode mnie. 

część 1: ht...

źródło: comment_5Z6cQMiTjjJOvqqS8JdevlWacfeDeUk6.jpg

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Axelio: jak Ty żyjesz na co dzień? Wszędzie widzisz lewactwo, a każdy jest zagrożeniem dla Twojej idealnej wizji państwa? Bierzesz jakieś leki, żeby mniej się tym wszystkim przejmować? #nietrolling
  • Odpowiedz
@Axelio: daj spokój - jednym się powiedzie, innym nie, jeszcze inni wyjadą, a jeszcze kolejni zmarnują swoje życie. Tylko po co komuś to wypominasz - nie ma to sensu. Kazdy żyje tak, jak sobie na to zasłużył.
  • Odpowiedz
@Axelio: 2 mieszkania, własny samochód, praca, sam wypełniam pity, zapłaciłem mandat, miałem kilka spraw w sądzie(i kilka się toczy). Handluj z tym!
  • Odpowiedz
@Axelio: Facet, weź się do roboty. Idź na jakiś staż, szukaj doświadczenia, rób kursy, a nie p--------z smęty, że nie masz gdzie pracować. Winisz wszystkich za to, że nie możesz znaleźć pracy, ale do siebie nie masz żadnych pretensji. Nie masz pracy tylko dlatego, że są ludzie od Ciebie lepsi, a nie dlatego, że jej nie ma.

Inni sobie jakoś radzą, a Ty co? Dalej z rodzicami i codziennie przed
  • Odpowiedz
@Axelio: Tak przeczytałem. Wśród moich znajomych, którzy pokończyli już szkoły, mało kto ma takie problemy jak opisałeś. Może żyjemy w różnych krajach, albo to są tylko twoje problemy.
  • Odpowiedz
@Axelio: Cóż, jedni pracują na swoje mieszkania i samochody, inni tracą czas na jeżdżenie na brudstok i krzyczenie na Buzka że jest żydem, a potem się dziwią że kasy nie ma. Nie zarobiłeś to nie masz, było się przyuczać do dobrego zawodu, trenować coś przydatnego. A jak się poświęciło zamiast tego lata młodości na brudstoki, bieganie na korwinowe manifestacje, startowanie z kononowiczem i walczenie z lewactwem na Wykopie, to czego
  • Odpowiedz