Aktywne Wpisy

self-aware +46

pogop +514
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz

część 1: http://i.imgur.com/VNKWn.jpg
część 2: http://i.imgur.com/cQocq.jpg
Nawet nie zdajecie sobie sprawy o wszystkich przekrętach, na jakie musicie łożyć z waszych pieniędzy czy z pieniędzy waszych rodziców. Ciekawe jak to będzie kiedy wy lemingi wreszcie pokończycie te wasze "studia" i tytułem wielce czcigodnego magistra pójdziecie pierwszy raz do pracy, zapłacicie wysokie podatki (o ile będziecie potrafili sami wypełnić PIT-a bez pomocy rodziców), kiedy stracicie pracę bo was szef w--------i na zbity pysk, ciekawe kiedy kupicie własne mieszkanie (o ile kupicie), czy zdacie prawo jazdy i czy będzie was stać na porządny samochód - ciekawe czy używany 10-letni czy nowy z salonu, bo przecież w Polsce tak dobrze się zarabia, ciekawe kiedy zapłacicie pierwszy mandat od policji, ciekawe jak będziecie czuć się gdy będziecie musieli stawić się przed sądem. Ciekawe jak wam to wszystko się uda. Dla was szczytem trudności jest wysłanie pierwszej w życiu paczki w wykopoczcie, a co dopiero reszta. I w ogóle co do paczek to śmieszą mnie ludzie, którzy robią wielką sensację z wysłania paczki/listu na poczcie, jakby to był szczyt szczytów. Ja więcej listów i paczek wysyłam w 1 dzień niż wy przez całe swoje życie.
A teraz uciekam aby być jak najdalej od debili.
Dziękuję.
źródło: comment_5Z6cQMiTjjJOvqqS8JdevlWacfeDeUk6.jpg
PobierzWyjdziesz z siebie i staniesz obok?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_oZJsJcG4VSagBe6HCpKCRsuwtFqinDYH.jpg
PobierzInni sobie jakoś radzą, a Ty co? Dalej z rodzicami i codziennie przed
@Jahcob: Gratuluję. Ale reszta to idioci.
źródło: comment_Vp6wXakKDUZ5dSu9P2DIfNKUywXJtrl5.jpg
Pobierz