Wpis z mikrobloga

@siema_mordo: Heheszki, no :P chyba jestem chory na jedzenie kompulsywne jak coś takiego jest:P, zwykle mam tak że albo jem albo mało albo bardzo dużo :( Zwykle utrzymywałem spoko wagę jak schudłem wcześniej ale teraz od długiego czasu to olałem, jarałem gastrofaza to jadłem i trochę przytyłem :P muszę znów się ogarnąć, tylko muszę odrazu z parzoka zrezygnować ()
@Wilczy_: kurde ja też kiedyś byłem taki grubaśny bardzo i tak tyci tyci mi do dzisiaj zostało hehe, ale to ja zacząłem biegać. I bardzo długo było tak, że biegałem codziennie bardzo dużo i zacząłem "systematycznie" jeść po prostu i podziałało. ale nie piszę to jako porady, bardziej opowiadam historię swojej grubości. mimo wszystko czymam kciuki.
@siema_mordo: Hehe też biegałem kiedyś :p ale to było po tym jak schudłem i dla przyjemności bardziej :D. Schudnąć można bez ćwiczeń w ogóle, ja na tej diecie 1000 kcal chudłem 2,5 kg tygodniowo :P
@Wilczy_: no można i tak, ale powiedzmy codzinnie robiąc 10 km na co poświęcałem godzinę dziennie powiedzmy ( razem z przebraniem i umyciem powiedzmy : v ) mogłem sobie jeśc spokojnie to co chciałem, unikając oczywiście z reguły słodyczy i tego typu rzeczy. Ja bym nie mógł wytrzymać na diecie 1000 kcal po prostu, no chyba bym musiał dzień w dzień serek wiejski, kurczak i w opór warzyw :D