Wpis z mikrobloga

@powazny: Gdyby nie oni, to technika dawno poszłaby do przodu.

Ale fakt, mają o czymś ogromną wiedzę i nie chcą jej udostępnić. I wcale to nie jest technika.

Potrafią manipulować i mają ogromną wiedzę na temat psychologii, socjologii. Gdyby komuś ujawnili swoją wiedzę, to mógłby on zmanipulować większość osób nieposiadających tej wiedzy. A jak wiemy wszelkie decyzje zapadają w umyśle, który może być zmanipulowany. Dowolne wybory nie miałyby sensu. Teraz jeszcze
@mk321: przecież oni są kontynuacja egipskiej religii nawet ten slup w Watykanie maja wiec po co maja udostępniać? Musieli by się juz do wszystkiego przyznać XD niech zaczną od tego ze nielegalnie spowiadaja XD i wymuszają na ksiezach wstrzemięźliwość sexualna

@zakowskijan72: myślę ze technika by się nie zmieniła ale możliwe ze była by większa wiedza o historii świata przed powstaniem watykanu
@Onde: Akurat podobno z tymi ludźmi i dinozaurami jest coś na rzeczy, bronił tezy nie będę, bo mnie to średnio obchodzi (czyt. mam to w dupie totalnie) ale rozchodzi się między innymi o rzekomo totalnie błędne wyznaczenie wieku skamielin na bazie szacowanego wieku warstwy gleby/litosfery, w której znaleziono te skamieliny. Coraz głośniej o tym ostatnio - nie chodzi właściwie o teorie spiskowe (bo co to zmienia w obecnym, rzeczywistym świecie -