Wpis z mikrobloga

Jak dotąd dostałem tylko jeden adres na PW, no ale proszę – ja już się przedstawiłem i chcę wiedzieć, z kim mam do czynienia. Będzie ze mną mój kumpel, ale nie o to chyba chodzi, żeby się pozabijać? Jeżeli komuś na tym zależy, to wybrał złą osobę, bo owszem – jak coś, to zabiję, natomiast zwykle wystarcza uciśnięcie punktu nerwowego.
  • 180
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpokojOceanu: bo tylko samiec trenowal u pana Mijagi, a w MMA nie uciskaja punktow ani nie masuja, zeby nikt tego z pedalstwem nie pomylil ;)

@nogazwezza: Licze, na jakies video kolego... chociaz obiawiam sie, ze bedzie 3sekundowe ;)

@SamiecAlfa: Sam bym Cie w dupe kopnal, ale jestes za daleko i prawdopodobnie jestes za biedny zeby przyjechac do Helu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@nogazwezza: moim zdaniem dasz zly przyklad dzieciakom, nie powinienes ich uczyc, ze malego kundelka ktory duzo szczeka powinno sie odrazu do parteru sprowadzac. Jak powiedzial mi kiedys moj Mistrz "staraj sie unikac niepotrzebnych walek" ( ͡º ͜ʖ͡º)

I uwazaj zeby za mocno ukladu nerwowego pracia Ci nie scisnal wykonujac ruchy posuwiste, bo bedzie BANG
  • Odpowiedz
@badmagic: Na ulicę dzieci brać do niego nie będę, tam wziąłbym tylko jednego 18 letniego chłopca, chyba, że woli dziewczynę bo też są ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale możliwe, że właśnie 29 będziemy mieli w krakowie pokaz w pewnej szkole, bo planują otworzyć tam filię, jeśli będzie chętny to załątwimy to w profesjonalny sposób, przy publiczności. A i dzieci się nauczą, że nie warto kozaczyć, nawet
  • Odpowiedz