Wpis z mikrobloga

Mam dosyć, zwykle to olewałem ale teraz miarka się przebrała, w tą grę się już nie da grać, ciągłe błędy przy poczekalniach, samo rozpoczęcie gry to 15minut gimnastyki i w--------a, ale jak już się zacznie to wcale nie lepiej. Plaga odpałów i smurfów, to jest k---a żałosne, gra zarabia wręcz chore pieniądze a jeszcze nie widziałem gry z taką ilością odpałów. Nawet w BFie gdzie jest to o wiele trudniej wykryć nie spotkałem się z sytuacją żeby ktoś mi się wydał podejrzany. Na ostatnich 20meczy spotkałem 10 cheaterów (!). Valve ma to głęboko w dupie, rozwiązań sytuacji jest tak dużo a oni nic z tym nie robią. Gra wygląda jak jakaś chińska masówka. Można by na przykład pozwolić przy zakładaniu poczekalni ustalić minimalny staż w grze, minimalny poziom steama no cokolwiek. Mam k---a dosyć autentycznie, piszę do supportu niech mi oddają pieniądze bo kupiłem grę w którą się nie da grać.

#csgo #gorzekiezale
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@henorek:

1. Nie kupiłeś gry.

2. 10 cheaterów? Jakimś cudem widuję ich co 20-30 gier max. Czyżby typowy polaczek napinacz, że wszyscy cheaty bo grają lepiej niż on?

3. Można wiedzieć jaka ranga?
  • Odpowiedz
@diarrhoea: nie, to nie są ludzie którzy mnie n----------ą i już bo potrafię uszanować dobrego skilla, ale skracanie bez sprawdzania pozycji to nie jest skill. Wszystkie gry które wydają mi się podejrzane dokładnie analizuje, a z tym polaczkiem to sobie nie pozwalaj. Obecna ranga dwa kałachy, najwyższa jaką osiągnąłem szeryf.
  • Odpowiedz
@henorek: I na takiej randze spotykasz cheaterów, co mecz? Owszem, MM nie grałem z dobre 3 tygodnie ale wątpię, by po 3 tygodniach nagle pojawiła się masa, masa cheaterów.
  • Odpowiedz
@henorek: Jakimś cudem ja tego problemu nie miałem. Owszem, zdarzył się odpaleniec ale co kilkadziesiąt meczy. Jeżeli jesteś tak pewny ich cheatowania, to pobierz mecze i poczekaj te kilka tygodni na kolejną falę banów. Potem zrób SS'y i zawołaj. Ciekaw jestem efektu, bo za cholerę nie moge uwierzyć w cheata co mecz.
  • Odpowiedz
@henorek: Tylko dla pewności i czystości (z całym szacunkiem, ale wiem jakie wałki potrafią robić mirki, żeby wyszło na ich) zrób screeny teraz, wrzuć je i potem za te kilka tygodni (przy ewidentnych cheatach o których mówisz, to kilka dni) wrzuć je znowu (wszystkie) i zawołaj. Inaczej łatwo będzie manipulować.
  • Odpowiedz
@Vieku: ostatni update cs'a był dziś

@henorek: pokaż ostatnie 8 demek (będzie tam 4 cheaterów tak?)

Myślę że tylko się doszukujesz cheatów na lewo i prawo... a tak na prawdę koleś ma po prostu lepszy game sense....
  • Odpowiedz