Aktywne Wpisy
myszka231 +6
Jestem zmęczony i brakuje mi energii, a 8h snu mi nie wystarcza. Jak śpię bez budzika to 9-11h (rzadko bez budzika). Jak wstanę z łóżka to mam uczucie ciężkiej głowy, zwykle szybko mija.
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie
Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie
Galeria-Widgeta +301
Zastanawiam się nad kupnem kamery sportowej. Przede wszystkim chcę mieć na wyjazdy aby uwiecznić fajne momenty. Przyda też się do robienia zdjęć i kręcenie filmików w różnych sytuacjach.
1) Czy istnieje dobra kamera porównywalna do GoPro w tańszej wersji ? GoPro3 Silver to ok 1200 zł. Na allegro najczęściej kupowana jest kamerka SJ 4000 full HD za ok. 449 zł. Moglibyście coś doradzić z zakupem ?
2) Jakie są wasze opinie na temat kamerek ponieważ GoPro jest strasznie lansowana.. stąd wyższa cena ? Czy to jest tak jak z Beats by Dr. Dre :)?
3) Spece od #aliexpress czy stamtąd coś warto zamówić dot. kamerek ? np. http://www.aliexpress.com/item/1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Sports-12MP-Car-Recorder-Bicycle-Action-Camera-Hot/1681536871.html oszczędzam 150 zł. Czy jest to podróba ?
Dzięki za pomoc !
#zakupy #gadzety #kamery #gopro #youtube #allegro #aliexpress
Nie cło tylko VAT , to jest loteria