Aktywne Wpisy

jmuhha +42
Też zgadzacie się ze mną, że żenić warto się z jedynakiem bo on przejmuje majątek swoich rodziców a faceci mający rodzeństwo są z automatu biedniejsi i walczą o zasoby z rodzeństwem, które mogliby przeznaczyć np na żonę?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder

waszym zdaniem
- lepszy jedynak 64.5% (670)
- lepiej być sama niż bez jedynaka 35.5% (368)

rales +1561
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

Badania krwi wyszły w normie, kilka parametrów jest trochę poza granicą.
Czy z takim problemem można iść do neurologa? W sensie nie mam poważnej choroby, więc nie wiem co neurolog zrobi. Raz byłem z tym zmęczeniem u hematologa prywatnie to się Pani zaśmiała, bo jestem zdrowy pod względem tamtych wyników.
#zdrowie #neurologia #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #zdrowie
Ale nie mam jak pracować mniej, firma się nie zgodzi na mniejszy etat
Pytałem raz na rozmowie z HR o mniejszy etat i powiedzieli, że firma preferuje cały. A nie mam też wybitnych umiejętności, dopiero się uczę. Nie bardzo widzę dla siebie rozwiązanie krótszej
Rozwiązanie, to leczenie, ale głowy. Bo ciało pewnie masz zdrowe, tylko niedostosowane, do tego co robisz.
Nic chyba nie wymyślisz na taki problem.
Plus taki, że jesteś młody i całe życie przed Tobą, za rok-dwa może się wykręcisz z tej roboty i coś znajdziesz innego.
Jakbym czytał o sobie, nawet praca pokrewna (programista), tyle tylko, że ja mam już 35 lat a problemy o których wspominasz mniej-więcej od połowy lat dwudziestych. Przez lata kilka razy jak miałem "zryw" to tułałem się po lekarzach i w sumie to przez te wszystkie lata nic ciekawego nie znaleźli, oprócz bezdechu sennego w tym roku. Dostałem maszynę CPAP do spania i leki na nadciśnienie wywołane bezdechem i w sumie
@Luks_x:
Wręcz przeciwnie, rozwiązałem wszystkie problemy a i objawów depresji u siebie już nie obserwuję. Trochę dokucza nerwica (głównie od strony fobii społecznej, jednak nie boję się już ludzi tylko wciąż strasznie drażnią mnie tłumy) ale z nią potrafię sobie radzić po terapii. Ogólnie to wtedy (okres ~8-4 lata temu) to była czarna rozpacz - brak chęci