Wpis z mikrobloga

In the leaked windows 9 screenshots, we noticed that build 9834 still has the old Internet Explorer 11 in it. Recently, Neowin reported that Microsoft has all new design for Internet Explorer 12 and it looks a lot like Chrome and Firefox. The main change is that URL bar will now appear below the tab bar, currently URL bar and the tabs bar are on the same line in IE11. Another main improvement comes in the area of extensibility as Microsoft has added support for extensions in Internet Explorer 12.

Today, Mary Jo Foley reported some more tidbits about the upcoming IE12. First of all, IE12 is codenamed ‘Spartan’ and it was also spotted with the same name in leaked Windows 9 build. Check the app ‘zSpartan’ below video in the new Start Menu. Bing app linking and task completion team has also mentioned Spartan in their recent job listing.

#windows9
Bobas - > In the leaked windows 9 screenshots, we noticed that build 9834 still has t...

źródło: comment_0OSo8ZdH7Ehq2mAhzxtLeqjsBJhtu1jU.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blinkin: @michalkosecki: Czy czasem przedrostki "z" przed nazwą aplikacji to nie aplikacje deweloperskie? Przynajmniej ja tak mam na L925 w pracy. Wszystkie toole developerskie zaczynają się od małego "z" przed nazwą apki.
  • Odpowiedz
@Bobas: Stylish, Tampermonkey/Greasemonkey, Enhanced Steam, Clickable Links, Bugmenot, Facebook™ Chat Privacy, iReader, Magic Actions for YouTube™, Reddit Enhancement Suite, Steam Database, Wykop CanComment i masa skryptów w Tampermonkey/Greasemonkey, a to nie wszystko :>
  • Odpowiedz
@Bobas: od kiedy przeczytałem o IE12 byłem przekonany o tym, że wypłynął nie najnowszy build. Brak IE12 to jedno. W tym co wypłynął jest mega b----l z ikonami. Większość stara, część monochromatyczna (search na przykład), nowa ikona explorera nie pasująca do niczego i jeszcze do tego dodać ikony ModernUI tworzy jeszcze większy b----l niż był w Windows 8. Niemożliwe, by coś takiego pokazali oficjalnie.
  • Odpowiedz
@tockar: Gdzie nie pokażą? Przecież pojawi się jak zwykle na MSDN jak to ma miejsce od 5 lat. Tylko wcześniej pierwszą wersją było Developer Preview, teraz już zaczynają zabawe od TP.
  • Odpowiedz