Aktywne Wpisy

Grooveer +47
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,

A to przez to, że w takim Pure - z tego co sie dowiedziałem - kierownik tam 15k zarabia. Dyrektor sklepu - 25k. Także wiecie juz, gdzie wasze pieniądze idą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tylko nie porzucajcie nauki programowania tak szybko - rotacja sprzedawców/wciskaczy umów jest tam większa niz w Tesco. Mało kto wytrzymuje wiecej niz 2-3 miechy.
#silownia #praca
http://www.statisticbrain.com/gym-membership-statistics/
W szczególności zwróć uwagę na:
Percent of people with gym memberships that never use them 67 %
Average monthly cost of a gym membership $58
Amount of gym membership money that goes to waste from under utilization $39