Wpis z mikrobloga

@elniks: sam się bawisz? jak tak to chodź na jakiś trening, chciałem obadać jak hellcat teraz jeździ, a w bitwach jest po 10 lajtów więc sobie nie pojeżdżę :D
  • Odpowiedz
@elniks: Przecież to postawowa wieża, w 9,2 też taką miał bo nie dawno t49 robiłem

@t3m4: KVsiemka to dopiero szit. Raz że znerfiony, dwa że cofnięty na V tier a na 6 jest kv85
  • Odpowiedz
@tom2k: to będzie najlepsza dostępna wieża? Jeżeli tak to w takim razie to będzie po prostu odchudzony KV1 - czyli straci jego największą zaletę. A ten 6tierowy będzie miał działo 122mm czy tylko ulepszoną osiemdziesiątkę-piątkę?
  • Odpowiedz
@t3m4: Ma gorszy vmax i odrobinę gorzej skręca niż stary KV-1S i nie ma depresji działa. 122mm przeładowuje wolniej, do tego celuje dłużej i jest mniej celna, ale akurat to nikogo nie obchodzi bo to ruska 122mm. Ale w zamiast za to dostał więcej HP, 870 chyba, i 100mm. I to znacznie lepszą niż np. 100mm na type59. Pod względem DPM nawet lepsza niż T-44... Powiedziałbym ze ze 122mm jest
  • Odpowiedz
chodź na jakiś trening, chciałem obadać jak hellcat teraz jeździ, a w bitwach jest po 10 lajtów więc sobie nie pojeżdżę :D

@Zbychoo: Kurcze sorry nie doczytałem tego posta. Jakby co to możemy wieczorem polatać.
  • Odpowiedz