Wpis z mikrobloga

@unstyle: Trochę spóźniona rada, ale mogłeś poczekać aż się przerwa na reprezentację skończy. Bo przy odrobinie pecha możesz za tydzień znowu potrzebować dzikiej karty.
@neonidas: wiem że wcześnie, ale pierwszy raz to grałem i patrząc teraz na moje wcześniejsze picki, to były ona całkiem nie trafione, bez perspektyw na przyszłość, trudno się mówi
@neonidas: @unstyle:

Nic się nie martw, wielu używa dzikiej karty teraz. Po pierwsze - trudno przewidzieć kto będzie w gazie, a jednak warto kupić topowych grajków na starcie sezonu, póki ich cena drastycznie nie wzrosła. Po drugie, po 3 meczach można już mniej/więcej określić na kogo warto postawić i zastąpić niepewne punkty pewniakami. Po trzecie - jest akurat po okienku, jest kilku grajków do kupienia (choćby z Southampton, Hull czy
@unstyle: Welbeck będzie 1szym napastnikiem w ofensywnie grającym Arsenalu 6.9. Di Maria będzie zdobywał pkty nawet jakby miał sam grać w MU. 9.5. Dobrze by mieć kogoś z ofensywy dobrze grających Spurs. Chadil 6.1/ Lamela 8.0/ Eriksen 7.9 <- spadła cena, a jeszcze wzrośnie Eriksen jest wykonawcą stałych fragmentów./ Adebayor 8.6.
Nie, Sterling jest w gazie i ma potencjał na dużo więcej pktów niż Erkisen. Wymień Shawcrossa na Debuchy/Jones. Zależy czy wierzysz bardziej w MU czy Arsenal. Tremmel nie gra w 1szym składzie. Wymien go na Krula lub Greena albo dodaj 0.5 i kup Fabianskiego/Begovica. Albo za +1 Mignloet/Lloris. Chester miał dobry start, ale obrona Hull w końcu zacznie tracić bramki dodaj +1 i kup startera z dobrej drużyny. Jones/Debuchy/Clichy/Distin. Jak zostanie kasa