Aktywne Wpisy

WielkiNos +175
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file351930140322580082
Pobierz
Czolowy_zawodnik +52
STEJTMENT NA TEMAT RASZEI CZYTAĆ UWAŻNIE.
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
źródło: 407964418_247368124834072_2519082969423906632_n
Pobierz

moje główne urls.py :
from
```**```
django.conf.urls
```**```
import
```**```
patterns, include, url
```**```
from
```**```
django.contrib
```**```
import
```**```
admin
admin.autodiscover()
``````
urlpatterns = patterns(
```_```
''
```_```
,
```#```
editor
url(
```_```
r'^editor/'
```_```
, include(
```_```
'editor.urls'
```_```
))
)
```url's editor app:**```
from
```**```
django.conf.urls
```**```
import
```**```
patterns, include, url
``````
urlpatterns = patterns(
```_```
''
```_```
,
url(
```_```
r'^$'
```_```
,
```_```
'editor.views.index'
```_```
, name=
```_```
'index'
```_```
),
)
```**views.py** z editor'a:**```
from
```**```
django.shortcuts
```**```
import
```**```
render
```**```
def
```**```
index(request):
```#```
now return the rendered template
```**```
return
```**```
render(request,
```_```
'editor/index.html'
```_```
)
Co tu może być nie tak? Po wejściu na localhost/editor/ wywala "No Post matches the given query". Jak sobie zmienię w url'sach editora z '^$' na np. 'list' i wejdę na localhost/editor/list to wszystko działa...
#django #python #webdev
from django.conf.urls import patterns, include, url
from .views import index
[..]
url(r'^$', index, name='index'),lub
(r'^$', 'editor.views.index', name='index'),Anyway problem rozwiązany. Po dodaniu url'sów PyCharm mi po prostu nie chciał zrestartować servera. Dopiero po ręcznym zastopowaniu wszystko zaczęło banglać.
url(r'^$', 'editor.views.index', name='index'),i
(r'^$', 'editor.views.index', name='index'),niczym się nie różni?