Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +139
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +121
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
http://multikino.pl/pl/kup-bilet/kino/4214/2014-08-29/
#anime #kazetachinu #ghibli #hayaomiyazaki #studioghibli #mojkrajtakipiekny
poza tym wyobrażasz sobie ten tłum świrów od chińskich bajek w kinie? odstraszą klientów w pięć sekund
No, ale mogli dać chociaż jeden sens na południe Polski. Katowice, Kraków, Wrocław, gdziekolwiek? :/
Jak wrzuca się do kin amerykańskiego Astro Boya zamiast Arrietty tylko dlatego, że jest CGI, a potem udaje się, że to anime to tak się to kończy.
Nie mówię, żeby puszczali się to w całej Polsce, ale mogłoby być nieco większe rozmieszczenie i w zamian za to parę seansów na kino.
A tak po paru dniach te trzy multikina będą już świeciły totalnymi pustkami.
Dlatego preferowałbym 1-2 seanse na 8 kin w Polsce dla niszy, a nie (2-3)tygodniowe na trzy kina.
Na film i tak przyjdą tylko ludzie "zainteresowani", a nie przypadkowe osoby.
Można by nawet wyświetlać w pakiecie z innymi filmami Ghibli i nazwać to (kolejnym) maratonem ich animacji ;)