Wpis z mikrobloga

RMF FM przez całe wakacje zbierało ludzi, którzy wygrywali wycieczkę na Teneryfę. Ale teraz uwaga, wszyscy oni lecą jednym wyczarterowanym samolotem i na miejscu są w jednym hotelu. Leci ich setka. Czy tylko mi się wydaje, że takiego festiwalu cebuli jak tam to nawet nie ma w tym słynnym SZARM EL SZEJG?!

#cebula #wygrywajo #rmffm #wakacje
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czeski_Szwagier: W Tunezji nigdy nie byłem, ale to taki Egipt albo Kanary dla biedaków, więc spodziewałbym się tam nawet turystów z reklamówkami z Biedronki na plaży ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety, teraz trzeba wybierać dość egzotyczne albo nietypowe kierunki podróży.
  • Odpowiedz
@backback: W BKK mam Soi Cowboy, odpowiednik WS w Pattayi. Nie kusi mnie jakoś atmosfera w 100% nastawiona na turystów jak w Pattayi. W BKK ile by turystów nie było- to ciągle trudno będzie żeby procentowo ich było dużo przy 4,5+ milionach tubylców.
  • Odpowiedz
@backback: No i jeszcze oczywiście Patpong w BKK. Jest w czym wybierać. Naciąganie i próba oszustwa zapewne na każdym kroku, przekonam się za niecałe 2 miesiące. Z ciekawości- byłeś tam już? Bo zdajesz się znać temat.
  • Odpowiedz