Aktywne Wpisy
LipaStraszna +550
Głosujcie na mnie i partię Żółci1000. Mój program wyborczy:
- likwidacja 500+ i ograniczenie pomocy socjalnej
- nieroby #!$%@?ć do pracy
- posłem można zostać max 2 kadencje, potem #!$%@?ć
- całkowite oddzielnie kościoła od państwa
- likwidacja nierentownych kopalń, zero dopłat
- budowa od #!$%@? elektrowni atomowych
- zrównanie praw kobiet i dbanie o ich równouprawnienie - emerytura w tym samym wieku, obowiązkowe komisje wojskowe, parytety w niszowych zawodach
To tak
- likwidacja 500+ i ograniczenie pomocy socjalnej
- nieroby #!$%@?ć do pracy
- posłem można zostać max 2 kadencje, potem #!$%@?ć
- całkowite oddzielnie kościoła od państwa
- likwidacja nierentownych kopalń, zero dopłat
- budowa od #!$%@? elektrowni atomowych
- zrównanie praw kobiet i dbanie o ich równouprawnienie - emerytura w tym samym wieku, obowiązkowe komisje wojskowe, parytety w niszowych zawodach
To tak
bitcoholic +70
Mirki z #wroclaw mieszkające w domu jednorodzinnym, bliźniaku, szeregówce: zauważyliście nowy, radykalnie obcięty harmonogram wywozu śmieci?
Np. w mojej okolicy wygląda to tak: plastiki i papier zamiast co 2 tygodnie będą wywożone co miesiąc. Nie wiem czy to do ludzi jeszcze nie dotarło ale ogólnie w mediach cisza, a przecież to się szykuje drugi Neapol na ulicach.
Przecież nagle każdy nie zredukuje ilości śmieci, tylko będą się walać te pełne worki pod
Np. w mojej okolicy wygląda to tak: plastiki i papier zamiast co 2 tygodnie będą wywożone co miesiąc. Nie wiem czy to do ludzi jeszcze nie dotarło ale ogólnie w mediach cisza, a przecież to się szykuje drugi Neapol na ulicach.
Przecież nagle każdy nie zredukuje ilości śmieci, tylko będą się walać te pełne worki pod
#pytanie #sport