Obiecałem mojej narzeczonej, że poczekam na nią z oglądaniem nowego Doktora do czasu jej powrotu z wakacji, ale nie ma opcji żebym wytrzymał do przyszłej niedzieli. Zatem - zamiast uczyć się do poprawki z Bankowości, zrobiłem sobie kawę i jajecznicę i zasiadam do projekcji.
@Sixshoes: @drhipis: Straszne problemy mają fani doktora. Normalnie to wszycy się kłócą, który serial jest najlepszy. W doktorze jest wojna domowa ( ͡°ʖ̯͡°)
@Zyngi: Smith+Amy na początku > Smith+Clara > Ecclestone+Rose > Tennant+Rose na początku > Tennant+Donna > Smith + River > Tennant + Martha > Smith+Amy na końcu > > > Tennant+Rose na końcu
@portas91: Niby tak. Mimo wszystko pisanie #tylkocostam jest bez sensu, bo mimo wszystko cały serial stworzyli wszyscy aktorzy. Oczywiście nie wszyscy byli wspaniali, ale mimo wszystko to oni nadali taki wygląd temu serialowi taki jaki teraz jest. Dodatkowo każdemu innemu podoba się coś innego, ale to trochę jakbym przy każdym wpisie w #gotujzwykopem pisał #tylkopizza.
GO CAPALDI, DIE CLARA, COME NEW COMPANION
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#doctorwho #oswiadczenie #rozowepaski #komussieoberwie
#pstoprawda
@drhipis: A teraz jeszcze dopisz wszystkich
Komentarz usunięty przez autora
Wołam wszystkich bo tak :D
Liczyłem w pewnym momencie, że Clara jednak zdecyduje się odejść i za tydzień pokaza nam nowego towarzysza,
są teorie, że to River w komputerze, tak samo jak to, że to River dała ogłoszenie, numer etc. A prawdę mówiąc to chuchu wie