Wpis z mikrobloga

@banan90: Hehehehehe :D Dzięki :D Ale tego #!$%@? o scenę basu to mi jednak trochę szkoda... No ale chlew musi być :D

Co do grania w Katowicach... Coś się szykuje i to niebawem, ale dopiero jak będzie potwierdzone info, to wrzucimy na twarzoksiążkę.
  • Odpowiedz
@ciechan666: wiem, że pewnie Cię to nie zainteresuje, ale kiedyś pojechałam z ojcem na koncert Iron Maiden i jak wracaliśmy, to puścił Antyradio i całą podróż leciała jakaś koncertówka Comy i myślałam, że się zrzygam.

ale koncert był spoko.
  • Odpowiedz
@ciechan666: btw, jeśli nie miałbyś z tym problemu, to serio pomyśl nad AMA. Na wykopie było wiele nudnych AMA, a myślę, że Ty akurat mógłbyś napisać wiele ciekawych rzeczy.

A, i pozdrów Makaka, gość jest świetny :D
  • Odpowiedz
@SScherzo: Ja mam na odwórt: Comę bardzo cenię (no oprócz ostatnich dokonań może), a Iron Maiden... No cóż :-) Jak dla mnie to przez 30 lat nagrywają jeden utwór, tylko mu tytuły zmieniają :-) Płyta Brave New World rządzi. Oprócz tego... Jakoś to do mnie nie przemawia.

P.S. Grałem kiedyś na sygnaturze Steva Harrisa... Albo to ten egzemplarz, albo ktoś chce dużo pieniędzy za sam podpis Harrisa, bo to wiosło
  • Odpowiedz
Oczywiście, że jest wizja radia dla koneserów. Takie ma być antyradio. Włączając je masz usłyszeć coś, czego nie usłyszysz nigdzie indziej, masz dowiedzieć się rzeczy, których nikt inny Ci nie powie.

@ciechan666: Niestety, ale Anty już od długiego czasu takie nie jest. Za dużo się wmieszało tego poporocka. Tak czy inaczej w pracy i w samochodzie nadal Was staram się słuchać, chyba, że coś się za bardzo zapętli albo zaczynają
  • Odpowiedz