Wpis z mikrobloga

@sylwke3100: Stary, ja mam an-ty-ta-lent i gram :D To nie chodzi o to, żeby zostać wirtuozem, tylko żeby dla swojej przyjemności zagrać wlazłkotek albo stolatstolat na czyjeś urodziny:) Wiesz jaka to frajda kiedy twoje piski i skrzekoty zaczynają przypominać coś, czego uczyłeś się na muzyce w 1 klasie podstawówki?:) Serio!

Co do wyboru instrumentu .... po prostu posłuchaj sobie różnych, wybierz te których dźwięki podobają ci się najbardziej, odejmij od
  • Odpowiedz
@sylwke3100: No to może właśnie teraz nadeszła pora, żeby się zainteresować? A nuż ci się spodoba? (Jeśli nie, to też dobrze, przynajmniej na przyszłość będziesz wiedział, że nie tędy droga).

Pytałeś o jakąś podpowiedź, lepsza mi nie przyszła do głowy.

@Krzysiek1203_88: Oba są świetne, ale to sylwke sam musi wybrać (jeśli się zdecyduje) Coś co podoba się mnie lub tobie niekoniecznie może jemu:) Dlatego
  • Odpowiedz
@kubakokos: Nie znałem, ale jakiś czas temu oglądałem filmik z kalimbą w roli głównej. Po obejrzeniu któregoś z kolei ten, który podałeś był w podpowiedziach.;p

Zasugerowałem dlatego, żeby od czegoś mógł zacząć. Niekoniecznie musi mu się to od razu spodobać, ale na początek dobre i to.:) W innym przypadku moglibyśmy tak rozmawiać i rozmawiać.
  • Odpowiedz