Aktywne Wpisy
Recydywa +142
Przedstawiam świeżo skończony projekt (więcej zdjęć w komentarzach)
Wallart przedstawiający mapę świata (poglądową!). Tło mapy to sosna w której fyfrezowałem ląd i zalałem czarnym epoxy. Następna warstwa to przezroczyste epoxy. Kontury lądów obrysowałem lekkim grawerem na przezroczystej warstwie żeby załamywały światło. Rama to w całości dąb z taśmą ledową. Mapa lekko wystaje z ramy przez co światło wpada przez brzeg przezroczytego epoxy.
Projekt jest właściwie skończy chociaż poprawiłbym nieco ustawienie ledów. Zawsze
Wallart przedstawiający mapę świata (poglądową!). Tło mapy to sosna w której fyfrezowałem ląd i zalałem czarnym epoxy. Następna warstwa to przezroczyste epoxy. Kontury lądów obrysowałem lekkim grawerem na przezroczystej warstwie żeby załamywały światło. Rama to w całości dąb z taśmą ledową. Mapa lekko wystaje z ramy przez co światło wpada przez brzeg przezroczytego epoxy.
Projekt jest właściwie skończy chociaż poprawiłbym nieco ustawienie ledów. Zawsze
Van-der-Ledre +161
Cholerna służba zdrowia w tym gównianym kraju. Osoba z rodziny zachorowała na chorobę, prawdopodobnie odejdzie zapewne za max pół roku. Badania wykazały znaczący postęp choroby, który już jakiś dłuższy czas trwał. Z początku byłem zdziwiony, bo wynik tego samego badania w moim powiatowym gównie w ośrodku zdrowia został zinterpretowany jako bardzo dobry pół roku temu. Obecny lekarz stwierdził, że poprzedni, analizujący badanie popełnił błąd i źle zinterpretował wynik. Gdyby tak się nie
Wrzucam dla potomnych, light sorc z okrzykiem barba wyciągałem jakieś max 52k dmg :)
Jak ktoś chce wrzucę sprzęt, dodatkowo koło łikendu pograłbym tą/nową postacią na BN for fun. Ktoś chętny?
#diablo #diablo2 #gry #battlenet
-długo musiałeś grać, żeby zdobyć torcha i annihilusa?
-jak sobie radzisz z niewrażliwościami na hellu?
-co to za sprzęt? Pokażesz skrytkę?
-jakie skille w drzewku umiejętności?
Ja to miałem biedę postać, niby mam klucz, ale do twojej sorki się nie umywa. Kompromitować się nie chcę. :D
@MerytorycznieNiepoprawny: Faktycznie trochę, generalnie sprzęt był pozyskiwany na zasadzie MF'a. Coś tam dropiłem, zamieniłem za runki, które później zmieniałem na HR. I się kręciło. Ale od razu wszystkiego nie miałem.
Faktycznie to postać bardziej PvP, a jeśli chodzi o niewrażliwości to samemu się taką postacią nie gra. Jak jeszcze maniaczyłem to tylko diab-baal runy. :)
Co do ISTów, jak wspomniałem wyżej, kwestia cierpliwości