Aktywne Wpisy

ruskizydek +334
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
źródło: temp_file6522889874162609886
Pobierz
JPRW +542

Mirasy, opiszę wam mój problem najkrócej jak tylko potrafię. A więc...
Mam ja sobie komputer stacjonarny, to co w środku mało ważne. Od początku miałem dysk 500GB Barracude dokładnie rok temu renderowałem sobie jakiś tam filmik i wtedy komputer zaczoł pikać. Było gorąco itd itd. ale po wnikliwym badaniu okazało się że to "pika" dysk właśnie. Męczyłem się z tym trochę, podczas wydawania tych piknięć dysk wyraznie zwalniał, system się zawieszał. Zrobiłem kilka formatów, badanie HD Tune nie wykazało bad sectorów ani SMART nie był zły. Dysk wymieniłem właśnie rok temu na Barracude 1TB. I wiecie co? To znów się dzieje! Stary dysk kiedyś sformatowałem i odłożyłem do szafki i czekał na zerowanie. Teraz zaczeło się identycznie tylko dysk żadziej wydaje te dźwięki ( obecnie mam system na awaryjnym dysku na tym 1TB tylko dane, wcześniej system na nim tracił pliki startowe i zaraz BSOD itd. ). Powiedzcie mi proszę o co chodzi bo nie uwierze w to że drugi dysk mógł paść. Może to wina prądu w jakimś stopniu?
żadziej
1. Poczytaj słownik ortograficzny
2. Zmień zasilacz
źródło: comment_A6RzZWkcnV856fcQmflvttqXGYdCRsoZ.jpg
Pobierz