Aktywne Wpisy

WielkiNos +18

GryzeKisiel +10
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie

Brzmi legitnie.
#bekazprawakow #bekazkorwina #jkm #knp #4konserwy #polityka
Czy to wystarczy na dowód, teraz Ty mi udowodnij że na infografice ktokolwiek kiedykolwiek dał wszystkie wyliczenia programu partii. Jak chcesz gadać jak idiota to mogę zniżyć się o te pierdyliard poziomów, bo nauczyłem się dyskutować z takimi jak Ty już jakiś czas temu.
i tak też pchacie się do polityki
Jedyne co znalazłem to http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/01/7c66cb2c63fea2cc909c68c74a5c8279_original.png?1357740829
Gdzie tu konkret, gdzie tu obliczenia?
@shakin23: Heh, tylko różnica jest taka, że nasza deklaracja ideowa jest 10 razy większa od "programu KNP", który, tak jak napisał @DanielPlainview, mieści się na jednym ekranie komputera. Owa deklaracja określa cele, do
Marcin Celiński ma z wami coś wspólnego?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Velati: Dokładnie. ulotka tylko sygnalizuje temat a zainteresowana szczegółami osoba może sobie doczytać w szczegółowych materiałach jak np. przy tak niskich podatkach zamierzają zbilansować budżet. Szkoda tylko że w tym konkretnym wypadku tak nie jest i z tego beka.
Co do samych Libertarian, nic mi nie wiadomo o współpracy z Marcinem Celińskim. Jedyny, bardziej znany zawodnik
@Pantokrator: o gurwa, co ja pacze
Weź no mi pokaż cokolwek KNP co ma więcej niz 10 stron. Oni to nawet nie próbują tego liczyć, to już szacunki Kononowicza były dokładniejsze, on miał
Chyba nie zrozumiałeś... ja nie twierdziłem że KNP ma tak obszerne obliczenia, tylko że gdyby zrobić te i tak niemożliwe to obliczenia obliczenia, to zawierałyby się na jednak sporej liczbie stron, a ja nie spotkałem się kiedykolwiek by ktoś zamieszczał na malutkiej infografice choćby i 5 stron tekstu, bo infografika jest od prościutkiego przekazu malutkiej liczby informacji w formie graficznej, co najwyżej z linkami do źródeł danych rewelacji. Tyle, chyba