Aktywne Wpisy

wrzeczysamej +33
ja #!$%@? Ameryka to kraj trzeciego świata, chodzę se właśnie po dolnym Manhattanie i co chwilę jak nie stado szczurów przebiegnie przez ulicę to jakiś dziwak ubrany w worek na śmieci. no i ofc wszędzie #!$%@? moczem xd

Tfor +69
Podsumowanie 19.06 w sprawie morderstwa Anastazji R. na Kos
Znalezisko do wykopania
Podsumowanie z poniedziałku 19.06 - nowe rzeczy, jak i powtórzę nieco to, o czym pisałem w podsumowaniu o godz. 13:45 i postach późniejszych. Jest chaos, bo późna pora.
Kolejność trochę losowa (trudno tu zrobić dobrą kolejność), źródła i cytaty (GRE->ENG) post niżej. Przypisy/indeksy odnoszą się do konkretnego cytatu i źródła (o ile nic w numerkach nie pomyliłem). edit: dobra, na
Znalezisko do wykopania
Podsumowanie z poniedziałku 19.06 - nowe rzeczy, jak i powtórzę nieco to, o czym pisałem w podsumowaniu o godz. 13:45 i postach późniejszych. Jest chaos, bo późna pora.
Kolejność trochę losowa (trudno tu zrobić dobrą kolejność), źródła i cytaty (GRE->ENG) post niżej. Przypisy/indeksy odnoszą się do konkretnego cytatu i źródła (o ile nic w numerkach nie pomyliłem). edit: dobra, na

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a6-avant-1-9-tdi-euro-3-hockenheim/196351786.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=100&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
#heheszki #motoryzacja #samochody