Wpis z mikrobloga

@Iliilllillilillili: Fajnie by było, gdyby to nie było obowiązkowe. Bardziej jako poboczne zadanka dla urozmaicenia. Tyle, że nie wiemy więcej. Mi się podoba pomysł tylko właśnie z tego powodu, że zawsze to coś innego niż "idź pan do znacznika na mapie i zabij pan 5 dzików". Chociaż pewnie jak coś takiego robią to w fabule chociaż raz się pojawi.
  • Odpowiedz
@Iliilllillilillili: Akcja będzie się częściowo toczyć na wyspach Skellige, bitwa morska jest całkowicie na miejscu. A że przyplątał się tam wiedźmin? W sadze ochraniał transportową barkę, dlaczego nie miałby się zaciągnąć do ochrony drakkara i trafić na bitwę? :)
  • Odpowiedz
@mBartek89: Po prostu odrzuca mnie wszystko, co związanie z morzem i statkami. Raczej wolałbym, żeby czas na tworzenie obszarów morskich przeznaczyli na urozmaicenie miast czy lasów. Może morze wyjdzie ciekawie, ale, jak napisał Feuforce, niech to będzie opcjonalne.
  • Odpowiedz
@Iliilllillilillili: Jeśli pracują nad opcją bitew morskich to na bank będzie jakaś w głównym wątku, za duży element żeby to całkowicie zostawić jako opcjonalny dodatek. Tak samo walki pod wodą mam nadzieję że nie będzie ich za dużo i że Geralt będzie miał z nimi trudności, jak w np. "Trochę poświęcenia" bo to nie naturalne środowisko do walki dla wiedźminów, ale sama taka możliwość mi się podoba.
  • Odpowiedz