Wpis z mikrobloga

@Kamilos456: Jak jest z tymi aktualizacjami na podróbkach tzn. czy są w ogóle jakieś?

@czaq: 'Drogo' i bez baterii plus taki, że na stówę oryginalna. W ostateczności kupie tutaj.

@FriPuc: Sprawdzałeś ją dokładnie nie jest podróbką podróbki? :)
  • Odpowiedz
Nie zauważyłem, że można wybrać dodatkową baterię na foxoffer ale 6$ dolarów robi różnice (cebula).

@FriPuc: Więc chyba kupie od niego jak piszesz, że wszystko cacy.

@rybeczka: W takim razie musi być oryginalna bo chcę mieć zamocowaną na kasku.
  • Odpowiedz
@czaq: co jest w tym #sj4000 od foxa? wszystko co na obrazkach? Ładuje się to normalnie (mini/mikro usb)

Trzeba dokupować jakieś mocowania do kasku/szelki czy dodają?

Siakieś kupony rabatowe są dostępne żeby jeszcze bardziej przyciąć cenę?
  • Odpowiedz
@Patryk: Wszystko dostałem co na aukcji, brakuje tylko uchwytu samochodowego (ale nie jest to wyszczególnione) - trzeba dokupić. No i filmy rzeczywiście ładnie nagrywa, tak jak ludzie (mirki) piszą :P Jest jedno ale ... ;P Zamontowałem uchwyt rowerowy, przejechałem z 500m i mi się złamał :P
  • Odpowiedz
@czaq: pewnie zamontowałeś do roweru który nie jest z chin?

są te ustrojstwa do przyczepienia np na samochód/motocykl/kask? szelki są w zestawie?
  • Odpowiedz
@czaq: Czyli szelki sobie dokupię osobno. No właśnie widzę coś na obrazkach, ale qfa nie wiem co do czego służy. Chodzi mi o takie ujstwo co się przykleja np na maskę samochodu i przykręca.To rozumiem że jest w zestawie?
  • Odpowiedz
@Patryk: Przypomnij mi się ok godz 19, zrobię dokładne zdjęcia co mam w zestawie to popatrzysz.

Ewentualnie Ci powiem, że na tym obrazku:
  • Odpowiedz