Aktywne Wpisy
Poza-kontrolo +77
Wybory w Polsce
Widać doskonale że mimo 8 ciężki lat pod rządami PiS, opozycja dalej nie potrafi zyskać przewagi w sondażach. Czy jednak kogokolwiek to dziwi? Kto tak szczerze głosuje na KO, PSL czy Hołownie? Większość osób które znam głosują tylko "przeciwko kaczorowi". Przecież to jest niemożliwe żeby cała masa ludzi, specjaliści, PR-owcy itd. nie potrafili pokierować tymi głąbami przed wyborami i pokazać czego chcą ludzie.
Wydaje się że politykom opozycji podpowiada
Widać doskonale że mimo 8 ciężki lat pod rządami PiS, opozycja dalej nie potrafi zyskać przewagi w sondażach. Czy jednak kogokolwiek to dziwi? Kto tak szczerze głosuje na KO, PSL czy Hołownie? Większość osób które znam głosują tylko "przeciwko kaczorowi". Przecież to jest niemożliwe żeby cała masa ludzi, specjaliści, PR-owcy itd. nie potrafili pokierować tymi głąbami przed wyborami i pokazać czego chcą ludzie.
Wydaje się że politykom opozycji podpowiada
neeet +417
3 bitwa: http://wotreplays.com/site/1033461 (zapomniałem zrobić screenów, więc link)
Ponad 11k WN8. 1418 bazowego XP. I to nie jest Ace. Chaffee you so silly ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może byłby as, ale WoT ofc w #!$%@? mnie zrobił jak chciałem zabić ostatniego Rudego.
#bojowkachaffee #wot
Odpowiadam
Btw, tym nie
Z tierami masz rację, ale to rzecz względna. NA moje oko co czwartą, co piątą bitwę trafiam na tiery 5-6-7. to dużo czy mało? Jak na mnie mało, bo to znaczy że co czwartą bitwę gram jak równy z równym, na każde trzy w których gram jako kampiący kadłubek. Jak mam grać jako kampiący partyzant to wole porządnego ruskiego TDka
@w_szafa: Satysfakcji zdobywania w #!$%@? XP. No i szybciej można nabijać free XP. Ewentualnie zbierać sobie XP na nowy czołg.
@w_szafa: Porządny ruski TD i SU-101 nie idą w parze. Toilet tank to gówno. Wolałbym grać Chaffee w dowolnej bitwie niż tym szajsem. Depresja to jeden
Wierzę że ogarnąłeś sobie tego czafjego i robisz nim jakieś super wyniki, możesz dla porównania wrzucić jakieś staty jakie robisz na paru lajtach - czafik i na
Natomiast to co sie rzuca w oczy. 670 xp bez premki to dużo, to będzie koło tysiaka z premką, czyli tyle ile gięte medy tierów 8+. Wolałbym już free expa robić na nich niż na chafim.
Dalej to co widać to tyle że T71 zagina chafiego praktycznie pod każdym względem. Przy chyba identycznym MM.
AMX1375 - cóż, może po prostu Ci nie szło
@w_szafa: To co widać to to że T71
1. ma więcej HP.
2. byłem lepszym graczem grając nim.
3. jest OP.
@w_szafa: To jest po prostu szajs :D No kurde, w czym on jest lepszy od T71? Oh wait, ma więcej HP.
Zdaje mi się że bezpodstawnie lekceważysz różnicę HP, które są IMHO bardzo ważnym elementem parametrów czołŋu i nawet przewage 100-200 punktół to bardzo dużo i decyduje o być albo nie być. Ja wiem że trzeba grać tak by go w ogóle nie tracić ITD. Ale w momencie gdy mamy go więcej to możemy więcej zrobić, możemy przyjąć pestkę, możemy zasłonić