Wpis z mikrobloga

@Qintall: To, że będą nowi bohaterowie do doty 2 to było wiadomo od początku jak wyszła.

Na reddicie pod tym spekulowali trochę, że po prostu w Docie będą wychodzić ci sami nowi bohaterowie, co w Docie 2. Wątpię, żeby valve nie pozwoliło Icefrogowi rozwijać Doty gdyby tego chciał.
  • Odpowiedz
@Qintall: Mozliwe ze to fake, znaczy jeszcze NIGDY zadne laked patch notes / hero notes sie nie potwierdzilo.

Pozatym czas odejsc od doto 1, 2ka jest na tyle przystepna systemowo ze smialo moga sobie zostawic updaty dla doty1.

Dla 2ki wyjdzie to na plus bo sam icefrog podobno wspominal ze mial plany na rozne umiejetnosci ale ograniczenia edytora do warcrafta uniemozliwialy mu ich realizacje.
  • Odpowiedz
@Zorak: jestem dokładnie takiego samego zdania W3 daje dużo możliwości ale jeszcze więcej ogranicza, w docie 2 ograniczeniem jest jedynie wyobraźnia autora. O tym ze w 1 ma wyjść coś w stylu wukonga właśnie słyszałem już wcześniej gdzieś chyba były to plotki odnośnie patcha New Bloom ze coś tam takiego ma być, zamiast tej bestii miał być nowy hero ale już nie pamiętam gdzie o tym czytałem
  • Odpowiedz
@Qintall: Wy Kong bedzie na 100% w docie 1 zawsze przy paczy 6.X9 byl ukryty boss ktory stawal sie grywlnym bohaterem w kolejnym paczu. na tej samej zasadzie byl fenix , invoker tauren chefant itp w 6.79 ukrytym bossem byl wlasnie Małpi Król. Icefrog i tak dlugo wspieral dote 1 po wyjsciu doty 2. nie ma co plakac to naturalna kolej rzeczy ze stare czesci gry ustepuja miejsca nowym.
  • Odpowiedz