Wpis z mikrobloga

Dobra mirki poważne pytanie:

Coś blokuje system VAC na twoim komputerze. Nie możesz grać na zabezpieczonych serwerach.

Mam już taką sytuację drugi raz. Nie pomogło nic to co jest w google, błąd pojawia się tak po prostu podczas turniejowego meczu. Wpisywałem już "bcdedit.exe /deletevalue nx" i te inne wszystkie, jednak nic nie pomogło. Dlaczego valve wpuszcza nowe skiny, a nie potrafi naprawić tego błędu, bo widzę, że był nawet w grudniu tamtego roku..

spam lista (sorry za to, ale naprawdę jestem bezradny): #csgolounge #csgobets #csgo #schulzrozdaje
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Schulz: Nie naprawia bo błąd jest po Twojej stronie, a nie gry. Ja ani razu tak nie miałem. Sprawdź spójność plików, potem wyłącz zaporę, potem antywirusa, przynajmniej będzie wiadomo w czym problem. Noi możesz też ccleanerem przejechać, może coś blokuje.
  • Odpowiedz
@Goglez: @Puchalke69: @speerpre: @DeesQ:

ostatnim razem zrobiłem dosłownie wszystko, sprawdziłem spójność plików, wyłączyłem antyvirusa w cholere, zaporę wszystko i nadal nic, ostatnim razem pozostało mi tylko czekać i błąd sam się naprawił, no ale ile można?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kezc: format. Nie baw się w odinstalowanie steama czy inne gówna, na tą dolegliwość sa 2 sposoby:

1. Format, jak już wsppmniałem,

2. Czekać, aż samo się naprawi.
  • Odpowiedz